pretraživanje
upis obrta
stranice korisnika
Upute za korisnike

Ove stranice su namijenjene svim korisnicima koji žele na Internetu na lak i brz način pronaći osnovne informacije o hrvatskom obrtu, obrtnicima i njihovim djelatnostima.

Obrtnik može online ( kada ste na Internetu na stranicama www.obrtnici.com ) u bazu podataka upisati podatke o svom obrtu, i to: naziv obrta, vrsta obrta, vlasnik, adresa, mjesto, grad/općina, županija, telefon, fax, mobitel, e-mail, web adresa i djelatnost - poslove kojima se obrtnik bavi. U interesu je svakog obrtnika da upiše točno sve podatke iz svoje obrtnice kako bi korisnici podataka imali točne podatke o obrtniku i njegovom obrtu.

Ako u dobivenom popisu na ekranu monitora u prvom stupcu popisa pritisnete mišem na naziv obrta dobit ćete na ekranu podatke o tom obrtu. O upisanom obrtniku u bazu podataka biti će prikazani ovi podaci: naziv obrta, vrsta obrta, vlasnik, adresa, mjesto, grad/općina i županija, a oko je upisani obrtnik uplatio određenu godišnju članarinu, pri pretraživanju će uz podatke: naziv obrta, vrsta obrta, vlasnik, adresa, mjesto, grad/općina, županija, biti vidljivi i ostali upisani podaci, i to: telefon, fax, mobitel, e-mail, web adresa i djelatnost - poslovi kojima se obrtnik bavi.

Pretraživanje možete izvršiti na stranici PRETRAŽIVANJE ako upišete vrstu obrta - jedan ili sve, izaberete naziv županije, naziv obrta, grad/općinu ili naziv obrtnikove djelatnosti, i to potvrdite na TRAŽI poslije čega ćete ( malo pričekajte) na ekranu dobiti popis obrtnika koji se nalaze u bazi.

Jednogodišnja članarina za upisanog obrtnika je 60,00 kuna.

Svi obrtnici koji se upišu u bazu do 1. srpnja 2002. godine imaju besplatnu jednogodišnju članarinu od dana upisa.

 
hroglasi.com
krizevci.com
kalnik.com
koprivnica.com
miva.hr
spektar.hr
core-project.com
iconsaver.com
nogomet.com